σκέφτομαι και γράφω.

Άκουσα το Steeple των Wolf People ψες. Οι Wolf People, είναι Εγγλέζοι άμα δεν το ξεύρετε και γιατί να το ξεύρετε άλλωστε.. άλλη δουλειά δεν είχατε.. Εγγλέζοι τέλος πάντων και παίζουν αυτές τις ψυχεδελοφολκιές, που πολύ της μοδός είναι μάλλον τα τελευταία χρόνια, δεν ξέρω. Έχουν βγάλει κι άλλα, τα οποία και δεν έχω ακούσει.. αλλά το τελευταίο τους το Steeple, είναι ψιλοενδιαφέρον.

Δύο. Πάνω σε ένα κωλογαμημένο brainstorming στη δουλειά.. θυμήθηκα το Happiness Project. Του Charles Spearin (βλ. Do Make Say Think κλπ), το οποίο κι είχε παρουσιαστεί ως support όταν παίξανε οι Do Make Say Think στην Αθήνα το 2009. Πάνω σε ομιλία, φτιάξαν μουσική κι είναι πραγματικά ενδιαφέρον το concept, αλλά μετά το live δεν είχα ασχοληθεί να το ξανακούσω πιο σοβαρά.. Ε σήμερα χρειάστηκε λοιπόν, λίγο για την έρευνα της φάσης, λίγο για το κωλοβάρεμα.. τέλος πάντων.. Είναι πολύ καλός ο δίσκος, πέραν του concept..

Τρία. Οι άσχημες μέρες της Βόρειας Ευρώπης ζητάνε πιο χαρούμενα πράματα, οπότε το έχουμε λίγο πήξει σε ska και dub και ακούμε ό,τι μας βρίσκεται σε Victor Rice και King Django. Είναι μια καλή προσπάθεια για ανέγερση ηθικού.. κάποιες φορές πιάνει, κάποιες όχι.. το In America του Rice, πάντως είναι εξαιρετικό..

Τέσσερα. Goodnight Loving, ή αλλιώς τα garage power pop που ντρέπεστε να παραδεχτείτε ότι σας αρέσουν. Το Goodnight Loving Supper Club, μου ήρθε ως πρόταση ένα πολύ μίζερο πρωινό.. και με κράτησε σε υψηλά επίπεδα για αρκετή ώρα. Βαθμολογία στην κλίμακα ανεβαστικότητας κοντά στα 7 στα 10. Κι ως εκεί, αλλά γιατί όχι.

Πέντε. Καινούριο Mogwai και Radiohead άκουσα μαζί και δεν. κρίμα.

Έξι. Maserati ακούμε, ελπίζω να πάτε στο live στην Αθήνα. Εμείς θα πάμε στο live στο ‘s Hertogenbosch. Θυμάμαι ότι όταν είχα πρωτοδεί βίντεο από λάιβ των Maserati είχα ενθουσιαστεί, μετά ο Jerry Fuchs απεδήμησε.. ελπίζω παρόλαυτα για μία κάποια ένταση ισάξια..

Εφτά δεν έχει.

~ by Thelxi on March 1, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: