σας την έφερα;

Δυο πραματάκια ήρθα να πω, μη μου ξεβολεύεστε.. Ίσως και τρία, τώρα το χέρι μου δεν το κόβω.. Τρία σαββατοκύριακα σερί ξυπνάω κι έχω στο μυαλό μου το Ideal Crash των dEUS.. όχι άλλες μέρες.. τα Σάββατα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά συνέβει.

Grails. Τους θυμήθηκα. Τους είχα αφήκει στη γωνίτσα τους, μαζί με πολλά πράματα.. αλλά άρχισα να τους ακούω πάλι τον τελευταίο καιρό.. και θυμήθηκα ότι τους είχα δει λάιβ στην Αθήνα, μάλιστα με εισιτήριο που είχα κερδίσει. Το είχα ξεχάσει τελείως, προφανώς επειδή δεν έλεγε και πολλά το λάιβ.. αλλά σιγά σιγά το θυμήθηκα το λάιβ. Όχι τη μουσική τόσο, απ’αυτό θυμήθηκα τους Afformance που είχαν ανοίξει και τιωραίαπουτανεπουτανεπουτανε.. και ότι κάτι είχαν παίξει οι Grails που πολύ με είχε αρέσει αλλά δεν το ήξερα.. και τώρα σκέφτομαι ότι μάλλον θα ήταν κάτι από το Deep Politics, που τότε δεν είχε βγει ακόμα. Τώρα λέω μάλλον θα ήταν το Almost grew my hair.. Mάλλον αυτό θα ήταν.

Σήμερο, Explosions in the sky. Είδα το βίντεο του Last known surroundings.. και είχα μία ιδιαίτερη δυσκολία να αποφασίσω αν στο βίντεο κυριαρχούσε το illustration (δε λέω animation, λέω illustration το νου σας) ή το κομμάτι.

Δεν κατέληξα κάπου, αλλά χεστήκατε. Κι αυτό το λάιβ το θυμήθηκα. Αλλά αυτό δεν το είχα ξεχάσει, εντάξει.. ήταν μία αποκαλυπτική βραδιά στο Αν πριν από 1,2,3 και μισό χρόνια. Δώστε μου μισό λεπτάκι να ανάψω ένα τσιγάρο. Μη φεύγεις, θα πω κι άλλα.

Έβαλα να ακούσω όλους τους δίσκους τώρα να τους θυμηθώ. Δε θυμάμαι ποιός απ’όλους τους ενδιάμεσους δε μου πολυάρεσε.. αλλά θυμάμαι ότι το Take care, take care, take care μου είχε αρέσει (κι ακόμα μου αρέσει όπως φαίνεται), γιατί οι εξπλόζιο είχαν γυρίσει στο παλιό τους μοτίβο. Οι εξπλόζιο θα παίξουν κάπου εδώ τριγύρω στις Κάτω χώρες κάπου σύντομα.. μπορεί και να.

Ον άδερ νιους, δερ ιζ νοτ ματς. Είδα Morkobot, White Hills και Ufomammut πρόσφατα και πολύ ωραία ήταν κι αυτά. Πήγαινε καιρός που είδα κιθαρίστα να λιώνει στον ιδρώτα. Για τους Ufomammut λέω. Η μουσική αγρανάπαυση συνεχίζει με τρομερή επιτυχία και δεν μπορώ να τη σταματήσω, αλλά μια μέρα.. που θα πάει..

Σήμερο άλλαξε η ώρα και θα αρχίσει να νυχτώνει από νωρίς εδώ στις άγριες στέπες του Αιντχόβεν. Δεν είναι στέπες, το ξέρετε, αλλά είπα να σας ρίξω λίγη στάχτη στα μάτια.

~ by Thelxi on October 30, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: