οι βιακοπές.

Οι καινούριοι φίλοι στις διακοπές κάνουν πάντοτε ένα λάθος. Θα σε ρωτήσουνε τι μουσική ακούς κι εσύ δε θα ξέρεις τι να τους απαντήσεις. Πείτε μου πως δε σας έχει τύχει. Όχι, πείτε μου. Μπορεί και να μην είναι στις διακοπές δηλαδή, απλά λέμε έτσι τώρα μιας κι είναι καλοκαιράκι. Έχω αποφασίσει από δω και μπρος να φτιάξω μία σοβαρή απάντηση για αυτήν την ερώτηση και να τη χρησιμοποιώ πάντοτε για να μη μοιάζει ότι σνομπάρω, γιατί ρε φιλαράκι, στ’αλήθεια δεν ξέρω πως να σε απαντήσω, είναι δύσκολο.

Σε αυτές λοιπόν τις διακοπές, στη Σέριφο και στη Δονούσα με έβγαλε το κύμα.. έγινε δύο και τρεις φορές -ανάμεσα σε διαφορετικά άτομα κάθε φορά και δε συμμετείχα κάθε φορά- κουβέντα για τους Smashing Pumpkins. Περίεργο, δε βρίσκετε? Βρίσκω εγώ.. δεν την είχα κάνει ποτέ αυτήν την κουβέντα, όχι μόνο πρόσφατα.. ίσως και παλιότερα.. Μου έκανε εντύπωση, δε θα το κρύψω. Εγώ στο Adore έχω μείνει. Το είχα αγοράσει από το Virgin (?) στο Village Center τότε που είχε βγει.. Ήταν το soundtrack μου για να κλαίω για τα σερνικά στην τρίτη γυμνασίου. Βέβαια. Συζητήσεις για το Βασιλάκη τον Corgan, για την D’arcy, για τον Βασιλάκη τον Corgan και τον Βασιλάκη τον Corgan, γιατί άλλωστε ο Βασιλάκης ήταν οι Smashing Pumpkins. Κι εκείνα τα ωραία video clip του Mellon Collie, που τα βλέπαμε στο MTV που ακόμα έπαιζε στις ελληνικές συχνότητες.. Λοιπόν πείτε μου εσείς τι απέγιναν όχι τόσο οι Smashing Pumpkins, πολλοί αστικοί μύθοι επ’αυτού.. πείτε μου τι απέγιναν οι fans των Smashing Pumpkins.

Λοιπόν οι διακοπές μου τέλειωσαν. Την ανηφόρα από τον Κέδρο της Δονούσας για το λιμάνι ξεκίνησα να την ανεβαίνω στις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής εκεί που τέλειωνε ένα ό,τι να’ναι πάρτυ στο μπιτσόμπαρο. Ξεκίνησε να παίζει Bloodshot adult commitment, το άκουσα, τέλειωσε και ξεκίνησα να φεύγω, έτσι για να το κάνω μελοδραματικό και να το θυμάμαι. Και εμείς οι fans των Madrugada, τι σκατά απογίναμε, επίσης?

Advertisements

~ by Thelxi on August 9, 2011.

2 Responses to “οι βιακοπές.”

  1. Πολύ επικίνδυνη η συζήτηση.Ειδικά όταν είσαι στη Δονούσα που δεν είναι αρκετά μεγάλη για να σε κρύψει από τις άγριες διαθέσεις οργισμένων εναλλακτικών νέων

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: