το πρώτο λάιβ στο Effenaar :)

Είδαμε την Κυριακή που πέρασε την Isobel Campbell και τον Μark Lanegan εδώ στο εξωτικό Eindhoven. Αστείο λάιβ. Αστείο! Για αρχή κι ορεκτικό ήταν ένα τυπάκι που μου θύμισε εκείνον τον βασανιστικά αργό τύπο με την κιθαρίτσα του πριν τους Madrugada στο Gagarin το Δεκέμβρη του 2005..

Τελευταίο live για την ώρα, το live στο Effenaar, και τώρα ή την είχανε πιει αβέρτα πριν βγούνε, ή είχαν βαρεθεί τη ζωή τους σε αυτό το μέρος της περιοδείας.. γενικά δε θα τους έλεγες και ψημένους! Η κυρία Campbell ξέχναγε τα λόγια, σταμάταγε, κι ο κύριος Lanegan της τα ψιθύριζε όπως η δασκάλα στο πιτσιρίκι που ξεχνάει το ποίημα!  Άγριος άγριος ο Lanegan, ξενερωμένη η Campbell.. φοβερό το δίδυμο.. Δεν το περίμενα έτσι.. θα πω ότι τους περίμενα αγαπημένους να κάνουνε χαριτωμενιές επί σκηνής κλπ, αλλά όχι. Από αυτήν την άποψη χάλασε ότι είχα πλάσει στο μυαλό μου. Από την άλλη.. με κλειστά ματάκια το Come Undone ήταν και σουπερσεξουαλικό ναούμε..Ίσως γενικά το Hawk να είναι κομματάκι σεχουαλικότερον σε σχέση με το Broken Seas ας πούμε.. δεν ξέρω.. ίσως..

Κρίμας που το πιτσί μου καταρρέει και δεν μπορώ να σας βάλω και μια φωτογραφία να δείτε πόσο σκληρός κι άγριος ήτανε ο Lanegan.. κρίμα..

Update: Κρίμα που τώρα που το πιτσί μου ξανάνιωσε.. η φωτογραφία είναι ελεϊνή ;ρ

Advertisements

~ by Thelxi on September 24, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: