Shora & Yndi Halda live @ Gagarin 205

Λοιπόν που λέτε, φτάσαμε στον Γκαγκαρινισμό και δε βρίσκαμε να παρκάρουμε, αλλά βρήκαμε. Και μετά κατεβήκαμε και πήγαμε έξω από το Γκαγκάριν που είχε άλλα 10 άτομα. Και μετά η καλή κυρία στο ταμείο, μας άλλαξε τα άσπρα χαρτάκια που είχαμε αγοράσει για εισιτήρια, με άλλα εισιτήρια και οι κύριοι στην είσοδο μας τα σκίσανε και μπήκαμε μέσα και κοιτάξαμε λίγο τον κόσμο που ήταν λίγος κι αγοράσαμε μία ακριβή μπύρα έκαστος και καθήσαμε σε μια γωνίτσα και εγώ περίμενα με λίγη αγωνία. Μετά φύγαμε από τη γωνίτσα και πήγαμε και κάτσαμε μπροστά εκεί που έχουνε το κάγκελο, γιατί εγώ δεν είμαι ψηλή, κι άμα κάθεται μπροστά μου κάποιος δε βλέπω τίποτα κι άμα τους λέω, συγγνώμη μήπως μπορώ να περάσω μπροστά γιατί μου ρίχνεις 2 κεφάλια, δε μ’αφήνουνε συνήθως. Γι’αυτό πια κάθομαι πολύ μπροστά. Είναι ωραία να κάθεσαι μπροστά. Μετά περιμέναμε και η μπύρα μας δεν είχε τελειώσει ακόμα. Περιμέναμε καμιά ώρα όταν άρχισε να εμφανίζεται κόσμος στη σκηνή και να φτιάχνει πράματα.

Μετά, στις 22.15 βγήκανε τα Αγγλάκια τα Yndi Halda! Πέντε στον αριθμό. Αλήθεια, ήθελα να τους δω τους Ηalda. Αλήθεια λέω. Μ’αρέσει το Enjoy Eternal Bliss και μ’αρέσει πάρα πολύ να τραγουδάω λαλαλα λαλαλαλα λαλα λαλαλαλαααα λαλα λαλαλα κάθε φορά στο τέλος του Dash and Blast. Αλήθεια σας το λέω. Τραγούδησα κιόλας χτες. Δεν τραγουδούσε κανείς άλλος, ούτε κι αυτοί, αλλά εγώ τραγούδησα, αμέ. Ήταν πιτσιρικάδες. Ο μπασίστας τους φορούσε μπλουζάκι με τον Batman, ο drummer τους ήταν πολύ χαρούμενος, ο βιολιτζής τους ήταν συγκεντρωμένος, ο ένας κιθαρίστας μετρημένος κι ο άλλος κιθαρίστας βλάκας. (Δεν ξέρω αν θυμάστε στο Saved by the bell (Πριν χτυπήσει το κουδούνι ήταν ο ελληνικός τίτλος.. :P) τον Screech, το nerd της παρέας.. ε ίδιοι ήτανε.. :P ) Τι χοροπηδάς ρε φίλε, στους Blink 182 παίζεις? Τέσπα.. Αλήθεια σας λέω ήθελα να τους δω, μ’αρέσουνε! Νταξ, αυτός ο κιθαρίστας ήταν πολύ βλάκας, αλλά τι να κάνουμε.. Παίξανε και κάποια καινούρια τους, είχαν και φωνητικά, κρίμα (ευτυχώς?) που δεν τα ακούσαμε, γιατί ξεχνούσαν να του ανοίξουν το μικρόφωνο…Θα παίξανε καμιά ώρα, την παίξανε ναι ναι ..

Μετά.. Μετά βγήκαν οι Shora να στήσουν. Μετά. Οι Shora. Να στήσουν. Μετά άρχισαν και να παίζουν. asdf. Ήταν σχεδόν αποκάλυψη. Κάθε φορά που άκουγα το Malval σπίτι, φανταζόμουν ότι το Malval σε live θα ήταν παρέλαση. Δηλαδή, εννοώ το βάδισμα σε παρέλαση, marching.. αυτό.. Ε ήτανε. Αλλά πιο πολύ απ’ότι το φανταζόμουν. Δεν ξέρω αν τα παίζανε όντως πιο αργά, ή τα επιμηκύνανε, ή αν τέλος πάντων ήταν η ιδέα μου.. αλλά ένιωθα την αγωνία που νιώθεις όταν ξέρεις ότι όπου να’ναι θα συμβεί κάτι, αλλά αυτό καθυστερεί κι από μέσα σου τρώγεσαι. Αυτό. Δεν έχω τις κατάλληλες λέξεις, ήταν υπέροχο. Το σαξόφωνο στα μισά του Parhelion ήταν αυτή η μικρή έξτρα πινελιά.. Πιθανώς να παίξανε και κάτιτις καινούριο, θα σας γελάσω.. Κουφάθηκα αλλά σίγουρα το άξιζε. Ήταν το κάτι άλλο.

Επιφυλάσσομαι για video του Parhelion (μόλις καταφέρω να το ανεβάσω, γιατί μου βγήκε κομματάκι μισό giga.. αλλά είναι 12λεπτο και αξίζει!!)

Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να συγκρίνω τις δύο μπάντες, δεν παίζουν το ίδιο πράμα κι αλήθεια δε θέλω να αδικήσω τους Indy Halda γιατί αλήθεια (δεν ξέρω αν σας το’πα!) αλλά αλήθεια ήθελα να τους δω και μ’αρέσουνε… αλλά οι Shora ήταν όλα τα λεφτά, μα όλα όμως.. είχα πολύ καιρό να πω wow μετά από live..και λίγο πολύ οι Shora ήταν τόοοοσο καλοί που ήταν αυτό που μου έμεινε από το χθεσινό.

edit: there you go! enjoy!

Advertisements

~ by Thelxi on January 19, 2009.

One Response to “Shora & Yndi Halda live @ Gagarin 205”

  1. http://rapidshare.com/files/190791986/Shora_-_Live_In_Athens.rar

    anonymous το είπε στο Ιανουαρίου 28, 2009 στο 11:09 μμ

    >>repost από δω: https://blankwithink.wordpress.com/2009/01/14/cul-de-sac-doldrums/#comment-63

    :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: